Menu
Your Cart

Toptan Tişört, Promosyon Tişört, Baskılı Tişört, Ham Bez Çanta, Toptan Kupa, Promosyon Şapka, Toptan Şapka, Oversize Tişört, Özel Güvenlik Elbiseleri, Sweatshirt, Polar Mont

23 Nisan Çocuk Bayramı Baskılı Tişört 5

23 Nisan Çocuk Bayramı Baskılı Tişört 5
23 Nisan Çocuk Bayramı Baskılı Tişört 5
121,00TL
KDV Hariç: 110,00TL

Mevcut Seçenekler:

Satın alabilmek için asgari adet: 10

23 Nisan Çocuk Bayramı Baskılı Tişört 

WEB SİTEMİZDEN ONLİNE SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ.
Not: 30 Adet ve Üzeri Siparişleriniz İçin Lütfen İletişime Geçiniz.

Not: Ürün Renkleri ışık, baskı ve ekran farklılıklarından dolayı değişiklik gösterebilir. Çekimlerde kullanılan ürünler üretim ve stok durumuna göre farklılık gösterebilir.

Özel Tasarım Baskı ve Yüklü Tişört İmalat ve Baskısı için Lütfen İletişime Geçiniz.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan, dünyanın ilk ve tek çocuk bayramıdır. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış bayramı olan 23 Nisan 1920, 1935 yılında Halkın Egemenliği Bayramı ile birleştirilmiş ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanmaya başlanmıştır.

İlk defa 1927'de belli bir kutlama programı dâhilinde çeşitli etkinliklerle Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Paşa'nın kontrolünde kutlanan Çocuk Bayramının amacı bir taraftan bu Bayramının kamuoyuna duyurulmak istenmesi, diğer taraftan da çocuklara neşeli dakikalar yaşatmayı amaçlamıştır.

Çocuk insanlığın geleceğidir. Bunun için bütün milletler geleceklerine önem vermek zorundadır. Bu anlayıştan dolayı olsa gerek, 1924'te Uluslararası Çocuk Hakları Beyannamesi kabul edilmiştir. I. Dünya Savaşı sonrasında kurulan Cemiyet-i Akvam ‘in Cenevre Bildirisi adını taşıyan beş maddelik bu belgesinin altında Mustafa Kemal imzası bulunmaktadır. Bu konudaki ikinci gelişme ise II. Dünya Savaşı sonrası kurulan Birleşmiş Milletler Cemiyeti'nin 1948 tarihli İnsan Haklan Evrensel Bildirisi’nin 25. ve 26 maddeleridir.

Aynı yıl, Çocuk Esirgeme Kurumları Uluslararası Birliği, bu iki maddenin ışığı altında yedi maddelik Cenevre Bildirisi adını taşıyan yeni bir Çocuk Hakları Bildirisi oluşturulmuştur. Bu belge 20 Ekim 1959'da on madde halinde genişletilmiştir. Bu bildirilere paralel olarak uluslararası düzeyde faaliyet gösteren kurumlar da katılmıştır. Bunlardan en önemlileri Çocuk Esirgeme Kurumlan Uluslararası Birliği ve 11 Aralık 1946"da BM Genel Kurulu Kararı ile kurulan ve Birleşmiş Milletler Uluslararası Acil Çocuk Yardımı Fonu anlamına gelen UNICEF (United Nations International Children's Emergency Fımd)'dir.

Nitekim bu kuruluş II. Dünya Savaşı sonunda ortada kalan çocuklara sahip çıkmış ve Uluslararası Çocuk Yılı çalışmalarına da kılavuzluk yapmıştır. Bir süre sonra da 1979 yılında "Uluslararası Çocuk Yılı" ilan edilmiştir. Türkiye'de 1920'li yıllardan beri Çocuk Günü ve Çocuk Bayramı kutlamaları yapılmasına rağmen, batı ülkelerinde bu şekilde bir gün yoktur. Batı ülkelerinde çocuk hakları konusunda yapılan çalışmaların başını çeken, Çocuk Esirgeme Kurumları Uluslararası Birliği. 1953'te üyesi bulunan bütün kuruluşlara çağrıda bulunarak, her ülkede yılın belirli bir gününün çocuk günü kabul edilmesini istemiştir. BM Genel Kurulu da 1954'te buna paralel bir karar alarak, bütün ülkelerin kendilerine uygun bir günü. Uluslararası çocuk günü olarak kabul etmelerini ve 1956 "dan itibaren de bir program dâhilinde kutlamalarını istemiştir. UNICEF o günden itibaren üye kuruluşlarına bunu teşvik edici yayınlar göndermektedir. Bütün bu gayretlere rağmen 1979 Dünya Uluslararası Çocuk Yılı'na kadar fazla bir gelişme olmamıştır. Yalnız Türkiye'de köklü bir gelenek haline gelen "Çocuk Günü", "Çocuk Bayramı" ve '"Çocuk Haftası" kutlamaları hariç.

Bu da Atatürk'ün "Bu bayramı onlara armağan edeceğim. Gözüm arkada kalmayacak'" dediği 23 Nisan günüdür. 1979 Uluslararası Çocuk Yılı'nın gündeme gelmesi ile beraber Dünya Çocuk Bayramı kutlamaları da düşünülmüştür. Türkiye bu konuda da öncülük yapmak istemiş ve 17 Nisan 1978'de Türkiye'nin elli iki yıldan beri kutladığı 23 Nisan'ın Dünya Çocuk Bayramı olması BM'e önerilmiştir. Ancak batı ülkeleri 2 Ekim, sosyalist ülkeler ise 1 Haziranı tercih ettiklerini ileri sürmüşlerdir. Maalesef, Türkiye'nin geçerli gerekçelere dayandırdığı bu teklif, batı ve sosyalist ülkelerin inadına galip gelememiştir.

Ancak Türkiye bundan sonra da bu konuda mücadelesini sürdürmüştür. Hatta 1979'dan itibaren Türkiye'deki kutlamalar uluslararası düzeye çıkarılmıştır. Netice itibariyle günümüze gelindiğinde 23 Nisan BM örgütü ve devletler nezdinde olmasa dahi, dünya nazarında Uluslararası Çocuk Bayramı olarak kabul gönmüş durumdadır.

Atatürk’ün Türk çocuklarına armağan ettiği bu bayram 1979’dan bu yana her yıl 23 Nisan’da TRT tarafından geleneksel olarak Çocuk Şenliği düzenlenerek kutlanmaktadır. Bir hafta süren bu etkinliklere 8 - 12 yaş arası dünya çocukları davet edilmektedir.

23 Nisan Çocuk Bayramı Baskılı Tişört Özellikleri

  • Tişörtlerimiz 145 gr %100 Pamuk Openend kumaştan İmal Edilmiştir.
  • Yuvarlak Yaka (Sıfır Yaka)
  • Baskı Ölçüsü A4 (20x29 cm)
  • Baskılı veya Baskısız 250 adet üstü siparişleriniz için lütfen bizimle iletişime geçiniz.
  • Özel Sipariş ürünlerde değişim ve iade yapılmamaktadır.

    Bedenler:
  • S (Küçük)
  • M (Orta)
  • L (Geniş)
  • XL (Çok Geniş)
  • XXL (Çok çok Geniş)

İptal & İade Koşulları

Siparişimi Nasıl İptal Edebilirim? 

www.tisortbaskievi.com 'da oluşturmuş olduğunuz siparişin iptali için, aşağıda yer alan adımları izleyebilirsiniz;

1. Sitemize üye girişi yaptıktan sonra " siparişler & iade ve iptal işlemleri " bölümünden sipariş iptalinizi gerçekleştirebilirsiniz. Üyelik siz siparişlerde iletişim sayfasından bize ulaşabilirsiniz.

2. Dilerseniz ana sayfada yer alan " iletişim " bölümünden mesaj göndermek suretiyle de siparişinizi iptal edebilirsiniz. Kişiye özel imal edilmiş yâda Baskı/Nakış yaptırılmış ürünlerde imalat süreci başlamış ise hiçbir şekilde siparişin iptal edilmesi mümkün değildir. Diğer durumlarda mesajınız bize ulaştığında, o gün içerisinde siparişinizin iptali gerçekleştirilecek ve konuyla ilgili size geri dönüş yapılacaktır. Nakit yâda kredi kartı ile ödemiş olduğunuz tutar tatil günleri hariç en  geç  7  gün içerisinde hesabınıza iade edilecektir. 

Satın Aldığım Ürünleri İade Etmek İstiyorum, Ne Yapmalıyım?

Sitemizde satılan tüm ürünler, baskı/nakış ve imalat hatalarına (Baskı/Nakış’ın hatalı basılması, ürünlerin hatalı imal edilmesi vb.) karşı www.tisortbaskievi.com garantisi altındadır. Satın aldığınız ürünler ile ilgili belirtilen durumlar harici bir sorun yaşar ve iade etmek  istediğiniz takdirde, 14 gün içinde iletişim sayfasından, info@tisortbaskievi.com e-posta yâda iletişim sayfamızdaki telefondan bize ulaşabilirsiniz. Bu durumda, sizinle iletişime geçilecektir. Hiçbir ücret ödemeden aynı ürünü yeniden alabilecek veya hesabınıza ürün bedeli iade edilecektir. 

Ürün İade ve Cayma Hakkına İlişkin Prosedürü

Özel Sipariş olan ürünler harici ürünlerde Tüketicinin Korunması hakkındaki Kanunda teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde cayma haklarını kullanarak, "kargo ücreti ödemeden" ürünleri iade etme hakları vardır. Cayma hakkının kullanılması www.tisortbaskievi.com 'a özel bir durum değildir.

tisortbaskievi.com, talebinizi aldıktan sonra en geç 14 (on dört) gün içerisinde, ürünü iade alıp ürün bedelini size hiçbir masraf yükletmeksizin iade etmekle ve iade kargo ücretini ödemekle yükümlüdür. 

Cayma hakkının geçerli olmadığı bazı ürünler aşağıdaki gibidir: 

İsteğiniz ile size özel olarak üretilen veya üzerinden değişiklik ya da ilave yapılarak size özel hale getirilen ürünler.

Fiyatı finansal piyasalardaki dalgalanmalara bağlı olarak sürekli değişen ziynet, külçe altın gibi ürünler.

Sağlık ve hijyen açısından iadeye uygun olmayan ürünler; (İç çamaşırı, mayo, kozmetik gibi hijyenik durumu hassas olan ürünleri iade edebilmenin koşulu; ürünün açılmamış ve denenmemiş olmasıdır.)

Tarafınızdan açılmış olan ses veya görüntü kayıtları (DVD, CD ve Kaset vb.). Basılı ürünler (Kitap, dergi vb.). Yazılım programları ve bilgisayar sarf malzemeleri.

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
Kötü İyi